Roger Muskee

Visualiseren is vertellen. Dat doe ik met mijn videoproducties waar ik vooral de menselijke maat laat zien; in abstractie of juist concreet. In opdracht van bedrijven, non-profit organisaties en overheids-, zorg- en onderwijsinstellingen maak ik films en video’s voor interne en externe toepassingen en evenementen. Dit alles vanuit een sociale gedachte en betrokkenheid met als doel de wereld met elke video een beetje mooier en beter te maken.

Na mijn studie mediakunst (2000) aan Minerva in Groningen heb ik jaren als videokunstenaar gewerkt. De combinatie van videokunst en muziek bracht me naar vele clubs en festivals, en kwam hierdoor ook in aanraking met theater en dans. Regelmatig maak ik videoprojecties in theater, registraties van dans en verzorg ik de live regie bij muziek en festivals.

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in storytelling en concepting, (meer-camera) regie, camera en editing. En ondersteun ik bedrijven en instellingen met studio inrichting en techniek.

3... 2... 1

3MEDIA is de samenwerking tussen drie videomakers die ieder hun eigen specialisme hebben en elkaar naadloos aanvullen en versterken.

Roger Muskee

Joshua Vos

Cristiaan de Kok